Võistluse kaks parimat pääsevad järgmisel kuul Prantsusmaal toimuvale, maailma suurimale amtöörgolfarite turniiri finaali.

Eestis toimuva võistluse ühe korraldaja Kaarel Sibula sõnul on Peugeot Challenge Cup üks kõige olulisem amatööride võistlus maailmas. “Eestis on sellest võistlusest kujunenud aga traditsiooniliselt Eesti meistrivõistluste peaproov, kohal on Eesti paremik,” märkis Sibul.

“Tänavu oli mängida tahtjaid rohkem kui me radadele saame lasta, piir on 157 mängijat, mistõttu tuli osadele ära öelda. Eesti kontekstis on see esmakordne — golf on muutunud popiks võistlusalaks,” lausus Villo.

Peugeot Challenge Cup toimub seitsmes võistlusgrupis kokku 36 rajal. Teisel päeval pääseb mängima esimese päeva 72 parimat netotulemusega mängijat. Võistlustel lähevad arvesse mõlema päeva tulemused, mis summeeritakse ning võitjaks osutub kahe päeva kokkuvõttes parima netotulemuse saavutanud mängija.

Turniiri raames korraldatakse ka pikima avalöögi, hole-in-one`i ning täpsema ehk lähimale lipule võistlus. Võistluste kohtunik on Eesti ainus golfiproff Enrico Villo.

Peugeot Challenge Cup toimub kokku 31 riigis enam kui 50000 mängija osavõtul. Riikide parimad mängijad pääsevad 20.-25. augustil Prantsusmaal toimuvale finaalvõistlusele.