On kujunenud traditsiooniks (usutavasti mitte igaveseks), et suur hulk meie parematest jääb esivõistlusest kõrvale. Sel korral asi nii nukker ei olnud. Osales tervelt 2 suurmeistrit. Aleksander Volodin mängijana ja Kaido Külaots treenerina. Tema õpilastest mängisid meeste turniiril Ottomar Ladva ja naiste turniiril Mai Narva.

Meeste võistlusel ei olnud kellelgi midagi vastu panna Ottomar Ladva marulisele tempole. Noormees kogus 9st partiist tervelt 8,5 punkti. Sellist võiduprotsenti ei mäleta meie riigi esivõistlused isegi Kerese aegadest.

Hõbeda teenis 7,5 punktiga (millega valdaval osal juhtudest piisaks kullaks) Aleksander Volodin ning pronksi Andrei Šiskov.

Naiste turniir mängiti 9 osaleja vahel ringsüsteemis. Siin ei suutnud keegi teistel eest rebida ning lõppvaatus kujunes äärmiselt põnevaks. 4 mängijat lõpetasid põhivõistluse 6 punktiga. Nende vahel korraldatud järelturniiril oli aga kindlalt parim Mai Narva. Hõbedale tuli Margareth Olde ja pronksile kõigest 11-aastane Anastassia Sinitsõna Narva klubist Maletäht.