Musta finaalivastane oli 19-aastane Heiko Zoober. Tulemusega 21:14, 21:9 võitis Must, kelle sõnul oli see raskeim mäng kogu turniiri jooksul.

“Heiko vääris kindlasti hõbemedalit, ta mängis kogu turniiri stabiilselt hästi ja mängis oma taseme välja. Kui kaugele ta jõuab tulevikus, sõltub juba temast endast,” tunnustas Must konkurenti.

Zoober, kes võitis hõbemedali ka kaks aastat tagasi sõnas, et eesmärk oli mängida kiirelt ja agressiivselt: “Pallivahetused olid pikad. Teadsin, et löögid peavad õnnestuma, muidu jään vastupidavusega Raulile alla. Võrreldes kahe aasta taguse finaaliga võtsin seekord mängu rahulikumalt ja keskendunumalt ning suutsin taktikaliselt rohkem mõttega mängida.”

Naiste üksikmängus kaitses Kati Tolmoff meistritiitlilt, mis on talle üksikmängudes 13. Tolmoff võitis 18-aastast Kristin Kuubat 21:7, 21:8. Mängu lõpp oli Tolmoffi jaoks väga emotsionaalne, sest autasustamisel tänas Tolmoff kõiki enda toetajaid ja sulgpallisõpru öeldes, et finaalmäng jääb talle kodupubliku ees meistrivõistlustel viimaseks. “See oli minu viimane võistlusmäng Eestis. Peale olümpia hooaja lõppu ma enam edasi ei mängi. Tänases finaalis arvan, et vastasel oli väike aukartus mängu alguses ja nii mäng tasavägiseks ei kujunenud,” lausus Tolmoff pärast mängu.

Naiste paarismängus valmistasid üllatuse Kati-Kreet Marran ja Sale-Liis Teesalu, kes alistasid võistluse favoriidid ja eakaaslased Kristin Kuuba ja Helina Rüüteli põnevusmängus 6:21, 21:19, 21:18. Meeste paarismängus kaitsesid tiitlit Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes võitsid Karl Kivinurme ja Vahur Lukini 21:18, 21:17. Segapaarismängus tulid Eesti meistriteks Raul Käsner ja Helina Rüütel võiduga 21:12, 21:19 Kristjan Kaljuranna ja Laura Kaljuranna üle.