Sarnaselt liider Arnas Kaunasega läbis Mark Suursalu täna rajad 74 löögiga, mis oli võrreldes eilsega kolm lööki parem tulemus. Suursalu tõusis eilselt neljandalt-viiendalt positsioonilt teisele, liidrist lahutab teda neli lööki. Kolmandat ja neljandat kohta jagavad ning omakorda nelja löögi kaugusel Suursalust on inglased Nick Flynn ja Steve Cronin.

Naiste arvestuses hoiavad eestlannad Merlin Palm ja Miina Põhi koos lätlanna Eliza Vilde ja sakslanna Julie Schmauckiga kolmandat kuni kuuendat kohta. Eestlannad olid esikuuikust ainsad, kelle tulemus avapäevaga võrreldes halvenes. Naistest juhib endiselt sakslanna Larissa Steinfeldt, teisele positsioonile tõusis lätlanna Linda Dobele. 

 „Hoolimata ilmajaama hommikusest tormihoiatusest võistlust sarnaselt möödunud aastaga pikse tõttu ei katkestatud, küll olid võistlejad hädas tuulega, mis kallutas eelkõige avalööke eemale," märkis võistluse organiseerimiskomitee esimees Katrin Heinla.

Homme kella kaheksast kuni poole viieni Jõelähtmel toimuval finaalis mängivad kokku 53 meest ja 17 naist. Eestlastest osaleb finaalis kokku 19 meest ja 3 naist.