Luis Suarez

Ta ju oli seda kõike juba teinud. Küsige kasvõi Otman Bakkalivõi Branislav Ivanovici käest. Kuid see ei keelanud tal seda jälle teha. Suarez hammustas jalgpalli MM-il Giorgio Chiellinit ning sellega oli mehe esitus suurturniiril lõppenud. Lisaks tuli otsa veel neljakuune võistluskeeld. Nüüdseks on mees ilusti FC Barcelona ridades ning Liverpool 80 miljoni euro võrra rikkam.

Nico Rosberg

Sakslane tõusis lõppenud Vormel 1 hooajal tõeliseks pahanduste otsijaks ja tekitajaks, rikkudes tiimikaaslase Lewis Hamiltoni sõidu, hädaldades pidevalt tiimiraadio vahendusel ning suutes Monaco etapi kvalifikatsioonis õigel ajal teelt välja sõita, et kindlustada parim stardipositsioon.

Bernie Ecclestone

See härra ei suuda kuidagi probleemidest vabaneda. Lisaks altkäemaksu jätkuvatele süüdistustele ei suutnud ta kuidagi hakkama saada Vormel 1 tabanud pankrotilainet, juhtides sarja äärmiselt hoolimatult. Lisaks tegi mees maha sotsiaalmeedia kasutamist ning ei leia, et vormelite võidusõitu peaksid jälgima noored.

Mahiedine Mekhissi-Benabbad

Euroopa parim nii 3000 kui 1500 meetri jooksus. Kuid 3000 meetri jooksu finiši eel otsustas mees seljast särgi kiskuda ja selle hambusse pista. Järgnes disklaff ning publiku vilekoorist ei päästnud ka mõni päev hiljem teenitud 1500 meetri jooksu kuld.

Sepp Blatter

Jalgpallimaailm on mures ja marus, et 2018. aasta MM toimub Venemaal ja 2022. aasta MM Kataris. Lisaks käib endiselt juurdlus, mis seab MM-i toimumiskoha hääletuse kahtluse alla ning uurimise all on ka Blatter ise.

Kasutatud allikas: Eurosport