"Enam-vähem kogu aeg on käed-jalad tegemisi täis. Esmaspäeva hommikul vaatame möödunud mängu videot, jookseme ja rassime jõusaalis. Siis on mul kool kuni kella 16-ni ja 16-st taas meeskonna koosolek kuni 18-ni," rääkis Hunt.

"Teisipäeva hommikul on tund aega koosolekut ja sama kaua trenni, siis jälle kool kuni 13-ni, pärast seda lähen jõusaali ja taas koosolekule kell 16. Kolmapäev ja neljapäev hommikul kaks tundi trenni ja koosolekud kell 16. Vahepeal veel kool. Reedeti on lihtsalt kerge walk-through trenn, kus vaatame üle viimase minuti muudatused ja laupäeval mäng. Trennid hakkavad igal hommikul kell 7. Kalender on sügiseti tihe. Selline tunne, nagu augustikuu oleks olnud paar nädalat tagasi."

Kuidas tundub? Tahaksite ikka ameerika jalgpalluriks saada? Kuid Hunti ei motiveeri mitte ainult pallitrennid. Rassimisest rohkem ihkab ta ülikoolihariduse kätte saada. Ja edasi...?

"Parim variant oleks töötada spordimeditsiinitoodete vahendajana. Siinsed taastumisvahendid on ikka väga arenenud ning usun, et ka Eesti spordile väga kasulikud," lausus Hunt. "Enamus selle eriala lõpetanud inimesed töötavad kuskil spordiorganisatsioonides, kas siis profitasemel või amatöörspordis. Dallases on ka üks spordiagentuur, paljud saavad sinna tööd."