Hooaja jooksul võttis Tallinnas toimunud etappidest osa enam kui 400 inimest. „Kuna Linnasprint on arvukate orienteerumisvõistluste kõrval eelkõige just rahvasportlastele suunatud linnaüritus, siis võib tulemustega rahul olla. Reeglina on orienteerumised maastikul ning jäävad inimestele kaugeks, kuid Linnasprint pakub lisaks spordile võimaluse liikuda kodulinnas nendel trajektooridel, kuhu töö- ja koolitee muidu ei vii,“ sõnas peakorraldaja Tauri Tilk.

Paarisorienteerumisvõistluse Alma Linnasprint rada kulgeb eranditult linnatingimustes ning rada tuleb läbida koos kaaslasega. Tallinnas toimus sel aastal 2 etappi – 16. aprillil ning 24. septembril. Hooaja viimane Linnasprindi etapp toimub 1. oktoobril Tartu Raekoja platsil.

Alma Linnasprint on paarisorienteerumisvõistlus, mis toimus tänavu kaheksandat hooaega. Ürituse korraldaja, Eesti Maaülikooli Spordiklubi allkirjastas eelmisel aastal sponsorlepingu Valio Eesti AS-ga, mille tulemusena kannab endise nimega Tartu Linnasprint Alma Linnasprindi nime. 

Lisainfot võistluse kohta leiab www.linnasprint.emu.ee ning http://facebook.com/linnasprint.