“Mul on hea meel, et kõik tõmbasid raskel hetkel kõik kokku ja mulle tundus, et raskel hetkel on kõik koos. Samas järgmisel päeval, kui tekkis probleem minu ja Jelena intervjuude ümber, siis nad distantseerusid ennast olukorrast. Siis ma tundsin, et me oleme üksi,” selgitas Levandi ETV programmis “Terevisioon”.

Glebova tunnistas, et tundis treeneri toetust. “Ja mul oli hea meel, et uisuliit kirjutas vähemalt kirja ja ei jätnud niisama seda asja, küll ei kirjutanud protesti, aga vähemalt kirja,” selgitas Glebova uisuliidu tegevust meistrivõistluste punktidejagamise osas.

Levandi arvates hinnati paljusid võistlejaid Soomes toimunud meistrivõistlustel liiga rangelt.

Kuigi Soome võistlejad saavutasid Euroopa meistrivõistlustel oma eesmärgid — kaks medalit, siis kokkumängu Levandi ei kahtlusta.

“Me ei hakka kahtlustama soome tüdrukute saavutusi. Nad said mille olid ära teeninud, selles ei ole mingit kahtlust ja keegi ei vaidle selle vastu. Küsimus on meie esinemise hindamises,” selgitas Levandi.

Levandi loodab ka, et uisuliit aitab neid sellest olukorrast välja tulla. “Loodan, et uisuliit saab aru, et me eraldi ei saa elada, me peame koos elama ja hakkama jõudu koguma. Nad peavad aitama meid sellest olukorrast välja tulla ja meie neid,” rääkis Levandi ja lisas, et koostöö on oluline 2010. aastal Tallinnas toimuvate Euroopa meistrivõistluste õnnestumiseks.