Eesti läks kohtumist viiendal minutil juhtima, Holland viigistas neli minutit hiljem. Seejärel lõi Eesti seitse vastuseta väravat ning lõpuks võeti 8:1 võit.

Eesti resultatiivseimana sai kolm tabamust kirja Tanel Kasenurm. Veel sahistasid Eesti eest võrku Sander Savi, Egert Unga, Stenver Savi, Artur Okruzko ja täna oma viimase koondisemängu pidanud Rein Kivi. Külaliste ainsa värava eest hoolitses Max Molander.

Kivi esindas Eesti koondist aastatel 1999-2019. 67 kohtumisega sai ta kirja 54 väravat ja 27 resultatiivset söötu.

Karjääri jooksul on Rein Kivi viiel korral valitud Eesti parimaks mängijaks ja korra ka aasta treeneriks. Samuti on Kivi tulnud korduvalt Eesti meistriks Jõgeva SK Tähe koosseisus ning 2010 ja 2011 saavutanud SSV meeskonnas Soome meistritiitli. 2009. aastal võitis Kivi meisterklubide Euroopa karika.

ENNE MÄNGU:

Laupäeval mängitakse Kristiine spordihallis (Forelli 12) kell 17 ja pühapäeval kell 10.30.

Maailma edetabelis on Eesti hetkel kümnes ja Holland kahekümne kolmas.

Peatreener Risto Lall ja treener Jonas Thomsson on seekord valinud järgmise koosseisu: väravavahid Rainer Kalde ja Siim Stokkeby, väljakumängijad Jaanus Kase, Andrei Polovnikov, Stenver Savi, Andreas Õun, Sander Savi, Sander Mägi, Artur Okruzko, Remu Keltanen, Paul Theodor Oja, Kristo Lehiste, Morten Talviste, Kermo Uue, Egert Unga, Oliver Savi, Kaspar Kallion, Ken Pähn, Tanel Kasenurm, Gerdo Unga, Mathias Einamann ja Rein Kivi.

Laupäevane kohtumine on viimane koondisemäng Eesti kõige edukamale saalihokimängijale Rein Kivile, kes on Eesti koondist esindanud 20 aastat 1999-2019. Rahvusmeeskonna eest on ta pidanud 66 kohtumist, visanud 53 väravat ja andnud 27 resultatiivset söötu.