Londoni olümpial võitnud ja kolmel korral meeste üksiksõidus maailmameistriks tulnud Pljuštšenko saab Lasnamäel esineda 5840 inimese ees. Venelase kutsumist Tallinnasse kinnitas osaliselt ka spordihalli keskuse juht, endine iluuisutaja Jelena Glebova.

"Tõepoolest, Jevgeni Pljuštšenko tulekust Tallinnasse on olnud juttu. Ma olen esinenud Pljuštšenkoga koos Eugene'is ja olen tuttav tema mänedžeri Ari Zakarianiga. Ta osaleb praegu koos mitme kuulsa iluuisutajaga šõus "Kuningad Jääl". Loodame nad detsembriks siia meelitada," ütles Glebova Delfile.

Tallinn Arena on kogunud huvi ka korvpallilahingute uue toimumiskohana. Juba 4. augustil võõrustab Eesti korvpallikoondis seal Austriat. Lisaks kaalub Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa klubi kodumängude viimist Tondirabasse.

"Mulje oli üllatavalt hea! Tuleb tõdeda, et Tallinn on jälle suure asjaga hakkama saanud. Tegemist on väga multifunktsionaalse halliga ning korvpalli jaoks on seal head võimalused. Saal on suur. Kaalume tõsiselt seal mängimist," rääkis Valdmaa nädal aega tagasi Delfile.