Tallinna Nordic Hotelis ja spordiklubis My Fitness peetakse loenguid ning näidistreeninguid, mille käigus tutvustab Yates neid treening- ja toitumisplaane, mida ta kasutas siis, kui võitis kulturismimaailma ihaldusväärsemaid tiitleid, teatab Fitness.ee Uudiskiri.

Kohalikele, Eesti sportlastele, eesotsas Ott Kiivikase, Marek Kalmuse, Argo Aderi jt. on omaaegse absoluutse tipu loengud ja soovitused hea võimalus võrrelda treeningmetoodikaid ning saada uusi ideid paremate tulemuste saavutamiseks.

Dorian Yates viibib Tallinnas Eesti Kulturismi ja Fitnessi liidu kutsel. Kunagise tippatleedi jaoks on see juba teine külaskäik Eestisse. Esimesel korral viibis Yates Tallinnas möödunud aastal toimunud Eesti meistrivõistluste ajal.

Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu esindajad ning Dorian Yates on kokku leppinud, et sedalaadi üritusi on plaanis korraldada ka tulevikus. Ettevõtmise eesmärgiks on laiendada kulturismi ja fitnessi kandepinda, laiendada tegevsportlaste ja treenerite silmaringi ning vahetada kogemusi.