20-aastaste Kuuba ja Rüüteli jaoks oli oluline samm juba MMile jõudmine, kuna aasta tippvõistlusele saab maailma edetabeli alusel vaid 48 paari ning viimati olid Eesti paarismängijad esindatud MMil 11 aastat tagasi.

Esimeses kohtumises õnnestus Kuubal ja Rüütelil alistada endast maailma edetabelis paarkümmend kohta kõrgemal olev Saksamaa paar Johanna Goliszewski ja Lara Kaepplein. Sealjuures Goliszewski näol on tegemist väga kogenud mängijaga, kes eelmise paarilisega on olnud ka maailma edetabelis 17. kohal.

Kolmekümne kahe parima seas tulid Kuuba ja Rüüteli vastasteks tänavuse EM-i pronksmedali võitjad Olga Morozova ja Anastassia Tšervjakova Venemaalt (BWF 23). Mängu esimest geimi alustasid eestlannad hästi ja suutsid kuni geimi keskpaigani juhtida, seejärel said vastased napi edu, mida suutsid lõpuni hoida. Teises geimis Kuubal ja Rüütelil samasugust jõudu enam ei jätkunud ja kohtumine lõppes 18:21, 9:21.

„Esimese geimiga jääme rahule, suutsime rünnata ja teha nende elu raskeks. Teises geimis ajasid nad aga tempo väga kõrgeks ja sellega me enam toime ei tulnud," võtsid Kuuba ja Rüütel mängu kokku.

Uus hooaeg algab Eesti esipaari jaoks aga peatselt, kui septembri alguses ootavad turniirid Ukrainas ja Belgias. Hooaja üheks põhieesmärgiks on seatud koduse Euroopa Karikaetapi võit jaanuaris.