840-eurose stipendiumi said tänavu esimeseks poolaastaks aerutaja Kaarel Alupere, allveesportlane Jelena Smirnova, golfimängija Egert Põldma, jalgratturid Martin Loo, Maaris Meier ja Liisi Rist, judokad Grigori Minaškin, Juhan Mettis, Mattias Kuusik, jõutõstja Alex-Edward Raus, karateka Daniel Rodionov, kergejõustiklased Marek Niit, Mari Klaup, Reena Koll, Kaur Kivistik, Kaarel Jõeväli, Kairit Olenko ja Emilija Manninen, kulturismi ja fitnessi sportlased Kristina Koroljak ja Raigo Kuusnõmm, käsipallur Henri Hiiend, laskesuusatajad Johan Talihärm, Tuuli Tomingas, Meril Beilmann ja Regina Oja, laskesportlased Ljudmila Kortšagina, Jelena Potaševa, Julia Soboleva, Mihkel Kasemets ja Allar Mürk, maadlejad Epp Mäe ja Eerik Aps, maletajad Ottomar Ladva ja Mai Narva, motosportlane Aigar Leok, rattaorienteerujad Tõnis Erm ja Lauri Malsroos, suusaorienteeruja Daisy Kudre, poksija Rain Karlson, purjetajad Ingrid Puusta, Karl-Martin Rammo, Martin Õunap, Lauri Väinsalu ja Anna Pohlak, saalihokimängija Mihkel Tasa, sulgpallur Raul Must, suusatajad Triin Ojaste ja Siim Sellis, kahevõistleja Han Hendrik Piho, suusahüppaja Kaarel Nurmsalu, sõudjad Jüri-Mikk Udam ja Geir Suursild, tennisistid Anett Kontaveit ja Vladimir Ivanov, tõstesportlased Leho Pent ja Mart Seim, iluuisutajad Viktor Romanenkov, Taavi Rand, Irina Štork ja Natalja Zabijako, kiiruisutaja Saskia Alusalu, ujujad Martin Liivamägi, Pjotr Degtjarjov, Ralf Tribuntsov ja Kardo Ploomipuu, veemotosportlased Jüri Jõul, Rasmus Haugasmägi ja Paul Zujenkov, vehklejad Katrina Lehis, Veronika Zuikova, Nelli Paju ja Sten Priinits, vibulaskja Reena Pärnat ning võrkpallurid Rivo Vesik ja Kristo Kollo.

Stipendiumide määramise aluseks on spordialaliitude ja maakondade spordiliitude taotlused, mida laekus tänavu 125 kandidaadi kohta. Komisjon võttis taotlusi hinnates arvesse sportlaste saavutatud tulemusi rahvusvahelistel tiitli- ja suurvõistlustel, vastava spordialaliidu seisukohti, sportlaste osalemist treening- ja võistlusprotsessis, professionaalset suhtumist eesmärkide saavutamisse ning arengut. Arvestati ka teiste organisatsioonide poolt eraldatud toetusi, et tagada erinevate toetuste jõudmine võimalikult laia ringi sportlasteni.

Esimesel poolaastal stipendiumideks eraldatav summa on kokku 63 000 eurot. Teise poolaasta stipendiumide taotlemise tähtaeg on 15. september.