Tänases Eesti-Soome maavõistlusel olid soomlased tugevamad seisuga 6:2. Eestlastele tõid punktid ülekaaluka võiduga Ardo Arusaar Matti Elias Kuosmaneni üle, Heiki Nabi vastane haigestus ja sellega loovutasid punkti eestlasele.

Homsel võistluspäeval astuvad maadlusmatile 11 erineva riigi esindajad sealhulgas Eesti paremik eesotsas Heiki Nabiga. Võistluspäev algab kell 11, alates kella 10 on avatud Eesti Spordimuuseumi näitus.

Spordimuuseumi direktori Daimar Lelli sõnul tundus esmapilgul hullumeelne idee tuua näitus sellisel kujul siia, kuid me läksime sellega kaasa. „Viimati oli nii palju olümpiamedalid korraga siin Tallinnas 13 aastat tagasi, Kalev Spordiselts 100 sünnipäeva raames. See näitus on siin kindlasti õige sündmusega seoses, sest just esimene eestlaste olümpiamedal tuli maadluses. Koos hulgaliselt palju erinevate spordialade tiitlitega on see kindlasti vaatamisväärt väljapanek kõikidele spordihuvilistele,“ iseloomustas Lell 46 ainulaadset medalit koos Baruto isikunäituse ja Eesti maadlejate saavutustega ! maailmas, mis on tasuta näitusena Tallinnas üleval veel laupäeval.

Eesti Maadlusliidu ja Eesti Spordiseltsi Kalev poolt korraldatavad võistlused pakuvad lisaks huvitavatele maadlusmatšidele ka meelelahutuslikku video- ja valgusšõud koos huvitavate esinejatega. 

Laupäeva kava :

11.00-14.00 eelvõistlused

14.30 Mälestushetk K. Palusalu ausamba juures

15.00-15.15 Võistluste pidulik avamine

15.15-16.30 Finaalid ja autasustamine

Fotoülevaade on leitav siit.

Võistlused ja näitus on kõikidele pealtvaatajatele tasuta!

2006. aastal ilmus Eesti Päevalehes artikkel, mis räägib Kristjan Palusalu sõjast päästmisest ja see on leitav siit.

Rohkem infot võistlustest: http://bit.ly/1zercPz.