Tartlanna klubi TSV 1906 Freystadt mängis kaheksanda ja üheksanda vooru kohtumised kodus. Seitsme vooru järel kümne klubi konkurentsis kahe võiduga kaheksandal kohal paiknenud Baierimaa klubi lootis võidulisa ning laupäeval seda ka saadi, sest seitsmendal kohal paiknenud 1. BC Mülheimist oldi paremad 4:3.

Kuuba tuli esmalt väljakule naispaarismängus koos Austriat esindava Serena Au Yeongiga. Šotlanna Rachel Sugdeni ja sakslanna Lara Käppleini vastu avageim küll kaotati 6:11, kuid teises oldi paremad 11:8. Kolmas geim kuulus tasavägises heitluses külalistele 15:13, kuid neljas ja viies taas võõrustajatele 11:4 ja 11:9.

Uuesti oli Kuuba platsil päeva viiendas vastasseisus. Freystadt juhtis 3:1 ning eestlanna tõi oma klubile üldvõiduks vajaliku neljanda matšivõidu, alistades Sugdeni 11:6, 11:8, 12:14, 11:7. Ehkki järgnenud segapaarismängu ja viimase meesüksikmängu võõrustajad kaotasid, saadi tabelisse hooaja kolmas võit.

Pühapäeval peetud kaheksandas vooru kohtumises võõrustas Frystadti klubi samuti kolme võiduga olnud SC Union Lüdinghausenit. Selles vastasseisus ei suutnud Kuuba ja Yeong oma klubile paraku punkte tuua. Paarismängus kaotati sakslannadele Yvonne Li’le ja Eva Jansennsile 8:11, 5:11, 6:11 ning üksikmängus jäi Kuuba Li’le alla 5:11, 5:11, 7:11. Sedakorda vaid mõlemad meespaarismängud võitnud Freystadt kaotas 2:5 ning paikneb 8 punktiga endiselt kaheksandal kohal.

Kuuba on nüüd Bundesliga tänavusel hooajal kaasa teinud seitsmes kohtumises ning mänginud kõigil kordadel nii üksik- kui paarismängu. Üksikmängudest on ta võitnud viis, paarismängudest neli.

Bundesliga kohtumised koosnevad kahest meeste üksik- ja kahest paarismängust, ühest naiste üksik- ja -paarismängust ning ühest segapaarismängust, geimivõiduks on vaja koguda 11 punkti.

Põhihooajal on ees veel üheksa vooru, seejärel jätkavad kaheksa paremat klubi play-offides. Freystadti järgmine vastane on 21. detsembril võõrsil hetkel nelja võiduga kuuendal kohal paiknev Blau-Weiss Wittorf-NMS. Bundesliga liidrid on üheksast vastasest kaheksa võitnud 1. BC Saarbrücken-Bischmisheim ja TV Refrath