Põhiturniirilt pääsesid play-off'i 4 paremat võistkonda. BC Milano oli põhiturniiril alistanud kõik 8 vastast ning kindlat üleolekut suudeti näidata ka play-off'is. Nii poolfinaal kui finaal võideti ilma geimigi kaotamata seisuga 3:0. Kuna mängud käisid kolme võiduni, siis meesüksikul ega segapaaril polnud isegi vajalik platsile asuda. Itaalia meistritiitli võitmises mängisid Eesti neiud võtmerolli, sest 3:0 lõppenud kohtumistes tõid just nemad oma koduklubile 2 punkti. Koos võideti oma vastased naispaarismängus ning Kuuba alistas enda vastased naisüksikmängus. Selleks aastaks pole aga neiudel koduklubiga hooaeg veel lõppenud, vaid asutakse valmistuma 19.-23. juunil Poolas toimuvateks Klubide Euroopa Meistrivõistlusteks, kust võtavad osa iga riigi meisterklubid.

Treener Luca Crippa kommentaar: "Hooaja eesmärk sai täidetud, oleme Itaalia Meistrid ning saame osaleda Klubide Euroopa Meistrivõistlustel. Põhiturniiril näitasime, et oleme favoriidid tiitli võitmiseks, aga pole kunagi lihtne võita nii palju mänge järjest. Tähtis oli säilitada keskendumist ning olla kõrgelt motiveeritud, see tõi ka edu. Eestlaste kohta ütles treener, et nad olid suurepärased."

Helina ja Kristini kommentaar: "Meil on hea meel, et saime oma panuse anda meistriks tulemisel. Olen rõõmus, et suutsime kõik mängud võita geimigi kaotamata. Tiimidevahelised mängud kujunesid tihti pingeliseks ning meil on hea meel, et väljusime võitjatena. Üldiselt oli Itaalia liiga kaasahaarav ja tore on vaadata, kuidas sulgpall muutub üha populaarsemaks. Positiivne külg on veel see, et saame treenida koos Itaalia koondisega, mis on vahelduseks väga hea, sest saame treenida erinevate sparringpartneritega. Järgnevatest võistlustest on tulemas aprilli lõpul Euroopa meistrivõistlused. Juuni kuus toimuvad Euroopa klubidevahelised meistrivõistlused, mis on Milano sulgpalliklubi suurim eesmärk ning ootame väga, et anda oma panus."