Maailma edetabelis 59. kohal paiknev Kuuba jäi avageimis edetabelis 885. kohal olevale Spörile alla 17:21, ehkki juhtis geimi keskel mängu 11:8 ja 12:9. Viigiseisult 17:17 õnnestus viimased neli punkti teenida kvalifikatsiooni kaudu põhitabelisse pääsenud sakslannal ning võita 17 minutit kestnud geim 21:17.

Teises geimis läks Kuuba ette 2:0, kuid jäi seejärel kiiresti 2:5 taha. Seisult 5:7 mängupilt siiski muutus, sest tartlanna sai seitse punkti järjest, pääses ette 12:7 ning initsiatiivi enam käest ei andnud. Samuti 17 minutit väldanud geim kuulus Kuubale 21:14.

Otsustavas geimis kuulus algedu taas sakslannale (10:7), ent tasapisi hakkas eestlanna kõrgem edetabelikoht ka platsil paremuseks vormuma. Kuuba viigistas 10:10 ja läks ette 14:11. Spöri suutis küll veel kahel korral vähendada vahe kahele punktile, kuid viimasest kuuest pallivahetusest suutis ta võita vaid ühe. Kuuba võidunumbrid 20 minutit väldanud otsustavas geimis olid 21:15. Kogu kohtumine kestis kuus minutit vähem kui tund.

„Sellise tasemega võistlustel nõrku vastaseid pole,“ tunnistas meie esireketi treener Mart Siliksaar. „Vastane mängis kõigis kolmes geimis üllatavalt hästi ja Kristin ei leidnud tema vastu häid lahendusi, lisaks tuli sisse ka liiga palju lihtvigu,“ tõdes treener. „Teise ja kolmanda geimi lõpuosas suutis Kristin tempot tõsta ja vastasest märksa agressiivsemalt ja taktikaliselt mitmekesisemalt tegutseda ning see tõi ka võidu.“

Kaheksandikfinaalis on Kuuba vastaseks viienda paigutusega Lianne Tan Belgiast (BWF 49), kes täna alistas Walesi mängija Jordan Harti samuti kolmes geimis.