Juunioride klassis saavutas 16-aastane Kristin Antsmäe Euroopa meistritiitli, edestades teisele kohale tulnud Portugali laskurit Joäo Caetano 6 punktiga. Kolmanda koha saavutas Hispaania noor laskur Irene Uncilla.

Eelmisel aastal PCP üldarvestuses 9. koha saavutanud Romi Agar jäi teise võistluspäeva lõpuks jagama Inglismaa laskuri Andy Calpin’ga kolmandat ja neljandat kohta 89 punktiga ning meestel tuli täpsust näidata täiendaval ühe märgi tabamisel. Seekord oli täpsem inglane ning Romi saavutas suurepärase neljanda koha. Võitis Portugalist pärit Sergio Rita 93 punktiga ning teise koha Luis Barreiros 91 punktiga.

Naiste üldarvestuses saavutas aga PCP kategoorias nooruke Kristin Antsmäe Portugaallase Ana Pereira järel 2 koha. Kolmandale kohale tuli Kristinile tasavägist võistlust pakkunud Hispaanlanna Monica Comez, jäädes lõpuks Kristinist 3 punktiga maha. Ka vedrupüsside kategoorias olid Eesti naised edukad – teisele kohale jõudis Heli Jalakas ning kolmandale Ingrid Reinu.

Märkimisväärne on ka Euroopa Field Targeti Assosatsiooni presidendi, Kaidu Jalaka 73 punktine tulemus, jäädes üldarvestuses jagama 43-45 kohta. Nimelt osales Kaidu võistlustel katkise jalaluu tõttu karkudel. Nii tühine mure aga ei takistanud eesti mehel tegemast suurepärast tulemust.

Field-target on spordiala, kus looduses võisteldakse õhupüssidest siluettmärkide pihta laskmises, mis on laskurist 8 kuni 50 meetri kaugusel. Tabada tuleb märgis olevat 15, 25 või 40 mm suurust ava. Tänaseks on see spordiala sidunud endaga kümneid tuhandeid laskureid üle terve maailma ning maailmaorganisatsiooniga WFTF on liitunud 35 riiki. Eesti on WFTFi liige alates 2010. aastast. Rahvusvahelistel suurvõistlustel võisteldakse kahes kategoorias: suruõhupüssid ehk PCP ning vedrupüssid ehk Springer kaliibris 4.5 mm ja võimsusega kuni 16,3 J.