Mõlemad eestlased lunastasid kvalifikatsioonisõitudes pääsu kuldlaevastikku. Seitsme sõidu kokkuvõttes sai Kosk 26. koha 134 punktiga ning Randmaa tuli parima naisena üldarvestuses 31. kohale 190 punktiga.

"Oma tulemusega jään üpris rahule, sest sileda jää ja tugeva tuulega pole minusugusel kleenukesel suuri šansse täismehi võita," ütles Randmaa.

Oma kolmanda järjestikuse MM-tiitli kindlustas ameeriklasest vanameister Matt Struble 10 punktiga, hõbemedal kuulus samuti ameeriklasele Ron Sherry'le 19 punktiga ning pronksmedalile tuli sakslane Bernd Zeiger 29 punktiga.

Randmaa rääkis, et kuldlaevastiku kolmandas sõidus leidis aset ahelavarii. Esmalt põrkasid esimeses pöördemärgis täiskiirusel kokku kaks jääpurjekat ning sekund hiljem veel kaks paati. Et hoog oli suur, moodustus neljast paadist üks hunnik, kuhu omakorda põrutas sisse veel üks jääpurjekas.

"Viiest kelgust jäi jääle hunnik pilpaid ja üks kannatanu toimetati helikopteriga haiglasse," selgitas Randmaa. "Kõige hullemini viga saanud mees murdis ribid, ülejäänud neli pääsesid kriimude ja muhkudega."

MM-ist võttis osa 118 jääpurjetajat 11 riigist, esindatud olid USA, Kanada, Saksamaa, Poola, Soome, Eesti, ŠVeits, Rootsi, Inglismaa, Holland ja Taani.