Turniiri kõrget taset näitab asjaolu, et osalejate hulgas oli ka kuus piljardisportlast, kes kuuluvad maailma edetabeli 20 parema hulka. Nende hulgas maailma edetabeli teisel real paiknev Kreeka esindaja Alex Kazakis ning edetabeli üheteistkümnendal kohal paiknev Eesti esinumber Denis Grabe.

Turniiri võitjaks tuli Soome esindaja Petri Makkonen, kes võitis finaalis Alex Kazakise. Kolmanda kohad saavutasid britt Mark Gray ja kreeklane Damianos Giallourakis.

Eestlaste parimad olid Mihkel Rehepapp, Mark Mägi ja Erki Erm, kelle tulemuseks jäi 9. koht. Denis Grabe (kaotus Mark Mägile 1/16-finaalis) tulemuseks jäi seekord 17. koht.

Kindlasti tasub märkida, et Rehepapp alistas 1/16-finaalis maailma edetabeli neljandal real paikneva endise maailmameistri, hollandlase Niels Feijeni. “See oli kindlasti üks turniiri suurimaid üllatusi ja Eesti piljardisõbra jaoks üks turniiri parimaid palasid,” sõnas turniiri lõppedes peakorraldaja ja alaliidu esindaja Kristjan Kuusik.

Tegemist oli Eesti läbi aegade suurima piljarditurniiriga – turniir oli Euroopa Piljardi Föderatsiooni poolt litsentseeritud.

Samuti sai turniirilt koguda Mosconi Karika Euroopa punkte ning seda esmakordselt Eestis ja lähiriikides – see oli ka turniiri üks suurimaid väärtusi, kuna neid punkte saab koguda vaid üksikutelt turniiridelt.