Käesoleva aasta Hawaii võistluse rahalise toetuse leidmiseks on Ain-Alar Juhanson koos lähedaste ja sõprade abiga välja tulnud ideega, kus kutsub kõiki olema tema tiimi "TriSmile Team" liige ja oma panuse andmisel lisab ta kõigi toetajate nimed oma Hawaii Ironman võistlusvormile.

Üleskutse eesmärk on saata Ain-Alar Hawaiile tegema läbi aegade parimat tulemust täispika triatloni maailmameistrivõistlustel.

Üleskutse tulemuslikkus peab selguma hiljemalt 15.septembril, kui tuleb otsustada, kas Juhansonil on võimalik minna Hawaiile.

"Sel keerulisel ja paljude uute võimalustega ajajärgul soovin positiivsete teguviisidega kutsuda inimesi ühtsustunnet säilitama ja üksteisele abikätt pakkuma. Naeratame ja leiame need võimalused üksteise abistamiseks. Praegusel hetkel vajan mina teiste inimeste panust, vastu pakun ülimat emotsiooni, mida ühele maailma raskeimale spordialale kaasa elamine saab pakkuda", ütles Juhanson.

„Teadmine, et me anname oma abistava käe kellegi unistuse täitumiseks, see tunne on võimas, tean seda omast käest", lisas triatleet.

Idee elluviimiseks on loodud koduleht http://team.ainalar.ee/ . Tegemist on virtuaalse keskkonnaga, kus saab sooritada ülekande Ain-Alari toetuseks, on võimalus Ain-Alarile kirjutada positiivseid mõtteid-soove ning näha oma nime ja selle asukohta tema tulevasel võistlusvormil.

Ain-Alar Juhanson on läbi aegade Eesti parim Hawaii Ironman täispika triatloni maailmameistrivõistlustel võistelnud eestlane, saades mullu 13. koha.

Aastatael 2005 ja 2006 võitis ta Lanzarote täispika triatloni.