Tabeliseis: 1. Põlva Serviti 12 (7-st mängust), 2. Chocolate Boys 12 (7), 3. HC Kehra 10 (6), 4. HC Tallas 7 (7), 5. Viljandi HC 4 (7), 6. SK Tapa 3 (7), 7. SK Reval-Sport/Kristiine 0 (7) punkti.

Väravaküttide edetabel: Marko Koks (Viljandi HC) 67, Mait Patrail (Põlva Serviti) 63, Raul Golubkov (HC Tallas) 60, Dener Jaanimaa (SK Reval-Sport/Kristiine) 51, Antti Rogenbaum (HC Tallas) 43, Mehis Nõmmik (SK Tapa) 40, Risto Lepp (HC Kehra) 39 tabamust.

HC Chocolate Boys — Põlva Serviti

Kolmapäeval, 8. novembril kell 19 Kiili spordihallis. Omavahelised mängud: 1. ring — 31:28. Viimati olid Eesti meistrivõistlustel mõlemad meeskonnad võidukad. Chocolate Boys purustas 48:29 Reval-Sport/Kristiine ja Serviti 36:21 Viljandi.

Kahe tänavuse hooaja suurfavoriidi kohtumine langeb euromängude perioodi. Pühapäeval alistas Serviti EHF-i karikaturniiri 3. ringi avakohtumises kodus Poola klubi Glogowi SPR Chrobry 29:24, Šokolaadipoisid kaotasid Rootsis 20:28 Sävehofile. Korduskohtumised peetakse mõlemas paaris sel nädalavahetusel.

“Kindlasti tuleb ülimalt põnev kohtumine, asjale lisab vürtsi fakt, et mäng langeb eurosarja kohtumiste vahele,” arutles Chocolate Boysi peatreener Riho-Bruno Bramanis. “Kolmapäeval saab psühholoogiliselt raske olema, sest hetkel on mõtted ikka euromängudel. Samas on meie eesmärgiks edukas esinemine ka Eesti meistrivõistlustel, seetõttu on mäng Servitiga ülioluline.”

Bramanis tunnistas ka, et november näitab nii mõndagi. “Selle kuu jooksul kohtume kahel korral Serviti ning Kehraga,” alustas ta. “Kuna oktoobris oli pisut lihtsam, tegime korraliku üldfüüsilise ettevalmistuse.”

“Natuke halvale ajale sattus Eesti meistrivõistluste tähtis mäng,” mõtiskles Serviti juhendaja Kalmer Musting. “Edasi seda ka lükata ei saanud, kuna lähiajal on ootamas veel karikavõistlused ja Balti liiga.” Ka Musting tunnistas, et meeskonna mõtted on hetkel siiski euromängudel. “Kuigi mäng Šokolaadipoistega on oluline, tahaksime proovida mõningaid elemente, mis esimeses euromängus nigelaks jäid. Lisaks on meil vigastatud Priit Poks, kes tiimile väga vajalik mängija.”

HC Kehra — HC Tallas

Kolmapäeval, 8. novembril kell 19 Kehra spordihoones. Omavahelised mängud: 1. ring — 30:27. Eelmises voorus oli tiitlikaitsja Kehra mänguvaba, Tallas nuhtles aga koduväljakul 41:25 Tapa meeskonda.

“Oleme viimasel ajal palju rõhku pannud üldfüüsilisele ettevalmistusele ning kaks korda päevas trenni teinud,” avalikustas Kehra loots Jüri Lepp. “Seega pole me mänguliselt parimas hoos, kuid Tallast alahinnata ei tohi. Kerge meil olema ei saa, sest mängult jääb eemale väravavaht Marius Aleksejev.”

“Oleme kõvasti treeninud, sest ka meil seisavad ees euromängud,” rääkis Tallase peatreener Toivo Järv. “Enne olulisi kohtumisi vanas maailmas on hea mängida just Kehra-suguse tugeva vastasega. See näitab kätte meie head ja vead. Õnneks põhimängijaid vigastused ei kimbuta, tervenemas on ka Mihhail Borissov.”

SK Tapa — SK Reval-Sport/Kristiine

Neljapäeval, 9. novembril 19 Tapa Spordikeskuses. Omavahelised mängud: 1. ring — 37:36. Viimati pidi Tapa tunnistama Tallase 25:41 paremust, seni ikka veel punktita Reval-Sport/Kristiine sai aga 29:48 lüüa Chocolate Boysilt.

“Meil on Tapale üllatus varuks,” jäi Reval-Sport/Kristiine juhendaja Ahmed Porkveli salapäraseks. “Eelmise omavahelise mängu me napilt kaotasime, kuid poisid on vahepeal hindamatuid kogemusi saanud. Pealegi on kõik terved ning mängijatele andis palju emotsioone juurde ka koolivaheaeg. Igatahes loodame, et Tapa punktilisa ei saa.” Noortest mängumeestest koostatud Tapa on tänavu teeninud kolm punkti ja hetkel võideldakse koha eest esinelikus.