Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu presidendi Arnold Tokko sõnul on kolm sportlast: Kalmus, Koovit ja Vähi hetkel vormis, mis võimaldab head esinemist ülitugevas konkurentsis. Väga heaks tulemuseks võib pidada seda kui keegi neist kolmest jõuaks finaali ehk 6 parema sekka, teatab Fitness.ee.

Kalmus võidutses äsja toimunud Eesti meistrivõistlustel klassikalises kulturismis samuti võitis rahvusvahelise turniiri Fitness.ee karikas ja pakkus tugevat konkurentsi meeste absoluutkategooria Eesti meistrivõistlustel Ott Kiivikale.

Vaata pilte Eesti meistrivõistlustelt SIIT.

Klassikalises kulturismis võistledakse erinevalt kulturismist pikkuskategooriates.

Eesti võistlejad on võistlustules järgmistes pikkuskategooriates: Imre Vähi -175cm, Indrek Viska, Taavi Koovit ja Marek Kalmus võistlevad pikkuskategoorias +180cm.

Lisaks klassikalise kulturismi MM–ile, toimuvad samas ka maailmakarikas fitnessis ja bodyfitnessis. Eesti esindab neil võistlusel äsja teist korda Eesti meistriks kroonitud Laura Reisalu.

Lisaks võistlejatele sõidavad Moskvasse ka Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liidu asepresident Jüri Vilo ja peasekretär Indrek Otsus.