Kiivikas pääses võistlustel esmalt poolfinaalidesse, seejärel finaalidesse ning lõppkokkuvõttes saavutas kuuenda koha. Varasemalt on Kiivikas pääsenud MMi finaalidesse kahel korral, 2004. ja 2010. aastal.

Kuusnõmme jaoks oli tegemist tema esimese MMiga kulturismis. Võistlustel pääses ta esmalt kindlalt poolfinaalidesse ning lõppkohaks jäi üheksas.

Ott Kiivikase kommentaar: "Väga rahul oma etteastega. Kuusteist MMi pidi kohal käima, et tunda laval, et oled kohe finaalis. Jõhker tunne! Esimese pauguga olin ainus eurooplane, kes egiptlaste, iraanlaste kõrvale kutsuti! Ei saanud kohe arugi mis toimub. Ausalt. Finaalis tundsin, et saan kuuenda koha, olen sellega siiski väga rahul, 18 mehe seas esimese kolmandiku sekka tulla. Esimese pauguga kutsuti mind ettepoole kõigist neist meestest, kes olnud Arnold Classicu võitjad ja Amateur Olympia võitjad... peab Leedu võistlused vist tõsisemate vastu vahetama... Öeldakse, et suretate kulturismi Eestis välja. Samas saadame MMile kaks meest ja mõlemad TOP 9 seas, olgu öeldud, et kulturismis kuni - 90 kg ei saanud ükski Venemaa sportlane finaali! Mis seal ikka esimene aasta kus kahel tiitlivõistlusel sain finaali! EMi pronksi kõrvale MMi 6. koht. Seega oleme õigel teel ja rõõmu on rohkem kui rubla eest!"