Kui Seli vastavalt eelnevatele lubadustele oma ametikohalt EOK presidendina tagasi astub, siis võtab põhikirja järgi kuni järgmise täiskoguni tema töö üle üks kahest asepresidendist - ehk siis Toomas Tõnise või Kristina Šmigun-Vähi.

Kumb, otsustab täitevkomitee. Kuna Kristina Šmigun-Vähil lasuvad dopingukahtlused, siis tema ilmselt arvesse ei tule. Seega jääb üle vaid Tõnise, Spordikoolituse ja teabe sihtasutuse juhatuse esimees.

EOK presidendi korralised valimised peaksid toimuma 2016. aasta sügisel pärast Rio de Janeiro olümpiat. Enne seda täiskogu kokku ei tule, kui, siis erakorraliselt, 1/10 EOK liikmete kirjalikul motiveeritud nõudmisel.

Pole vahet, kas Tõnise täidab presidendikohuseid korraliste valimisteni või mitte, lähevad asjad huvitavaks, sest keegi ju peab tulevikus Eesti sporti juhtima.

Huvi võiks tekkida mõnel endisel või praegusel alajuhil - näiteks EOK täitevkomiteesse kuuluvatel Peep Aaviksool, Erich Teigamägil või Jaan Tootsil. Ärimehel või äkki endisel tippsportlasel - Erki Noolel, Jüri Jaansonil või eelmistel valimistel Seli vastaskandidaadiks olnud Madis Kallasel.