Võistluse 4. kilomeetril ründas poolakas Bartosz Chojnacki (Mapei Ambra BDC) ning sellele rünnakule reageeris ainsana Kert Keskpaik (Albe Team/BONT) ja tandemina sõideti grupil eest. Viimastel kilomeetritel pani Keskpaik on paremuse maksma ja jättis poolaka maha. 42 km pikkusel maratonil Keskpaiga võiduaeg 1:10.52, poolakas kaotas 43 sekundiga.

Poolel distantsil tegi grupist äkkrünnaku teinegi poolakas Wojciech Baran (Mapei Ambra BDC) ja Baran sõitis end kolmandaks. Viimasele ringile minnes sai grupil eest ära ka Lauri Koort (Albe Team/BONT), kes lõpetas neljandana. Kuueliikmelises grupis, kuhu oli jäänud neli lätlast ja kaks eestlast võitis grupifiniši 500 meetri Eesti meister Mart Markus (Albe Team/BONT), kes sai Jurmala maratonil viienda koha, viimase poodiumikoha hõivas lätlane Ansis Eljašān.

Naistest läks võit Ukrainasse Anna Pletenetskale (1:18.36), kes võitis ka eelmise aasta Tartu rulluisumaratoni, teine oli poolakas Aleksandra Goss ja kolmas samuti ukrainlanna Anna Muzyka. Eestlastest parim Enel Kõrva, kes oli viies.