Eestit asuvad nähtavasti esindama viis välisriikide klubides pallivat sportlast, kaheksa Selver Tallinna meeskonna mängijat, kolm võrkpallurit Pärnu VK-st ning üks Tartu Pere Leivast.

“Koondise esialgne nimekiri on paigas, kuid selles võivad toimuda veel mõningad muudatused”, sõnas Keel, kes vihjas, et läbirääkimised Kreekas viibiva Pavel Kružajeviga toimuvad pärast mehe naasmist Eestisse ning Kristjan Õuekallase ja Janis Sirelpuu valutavad põlved saavad arsti hinnangu 22. aprillil. “Vigastuste korral võib toimuda täiendavaid muudatusi ka EM-tsükli raames, ja kindlasti on koondise nimekirjas oodata muutusi järgmisel treening- ja võistlusperioodil pärast EM-alagrupiturniire.”

Koondis koguneb treeninglaagrisse Pärnusse 28. aprillil, esimene võistlus peetakse 7.-9. mail Valgevenes, Kuberneri Karika turniiril. Hooaja olulisemad võistlused peetakse 16.-18. mail Poolas ning 23.-25. mail Eestis, kui rahvusmeeskond osaleb Euroopa Meistrivõistluste valikturniiril, kus vastasteks on Norra-Montenegro paari võitja, Poola ja Ungari koondised.

Eesti koondise kandidaadid 18. aprilli seisuga:
Sidemängijad:
VEIKO LEMBER, Selver Tallinn
ANDRES TOOBAL, Pärnu VK
KERT TOOBAL, Belgia

Diagonaalründajad:
KRISTJAN SIKASTE, Selver Tallinn
ARGO MERESAAR, Pärnu VK
PAVEL KRUŽAJEV, Kreeka

Nurgaründajad:
ERIK JAGO, Itaalia
KRISTJAN ÕUEKALLAS, Selver Tallinn
KEITH PUPART, Selver Tallinn
MARTTI ROSENBLATT, Selver Tallinn
JAANUS NÕMMSALU, Tartu Pere Leib

Keskblokeerijad:
RAIMO PAJUSALU, Belgia
JANIS SIRELPUU, Selver Tallinn
ARDO KREEK, Selver Tallinn
MERIS MERISAAR, Pärnu VK

Liberod:
STEN ESNA, Prantsusmaa
ASKO ESNA, Selver Tallinn