Päev varem ütles Keel, et koht algrivistuses on kindel Lemberil, Pajusalul ja Esnal, kirjutab evf.ee

Pärast tänast treeningut oli pilt juhendaja jaoks selgem. Küsimusi võib tekitada Keele otsus eelistada Rosenblatti Jaanus Nõmmsalule ja Sirelpuud Ardo Kreegile. Eile ei julgenud Keel vastata küsimusele, kas põhikoosseisus tuleb platsile Sikaste või Argo Meresaar.

“Kõik mehed näevad tipp-topp välja. Mul on valida ainult heade mängijate vahel,” kinnitas Keel. “Eelistasin rohkem Selveri mehi, sest nad on rohkem koos mänginud ja tunnevad üksteist paremini. Läheme lööma julget servi, planeerivat pallingut eelistavad Sirelpuu ja Pupart peavad liberot vältima.”

Keel ennustas, et kolme kogenud mehe puudumisel saab Ungari koondises suure koormuse Itaalia Serie A1 klubi Taranto Prisma diagonaalründaja Peter Nagy. Sidemängija kohuseid hakkab täitma Rumeenia meeskonna Constanta Tomise nimekirja kuuluv Miklós Toronyai. Kindlaks nurgaründajaks on Ungari kapten Zoltan Mozer Austria meeskonnast Innsbrucki Hypo Tirol.

Eesti ja Ungari mäng Poolas Olsztynis algab Eesti aja järgi kell 21.00, veel kuuluvad samasse alagruppi Poola ja Montenegro.