Prantsusmaa korvpallimeistri Villeurbanne Asveli ridadesse kuuluv Kristjan Kangur valimistel ei osalenud. "Ega seal midagi ju valida polegi, Edgar ja Keskerakond võidavad. Ausalt öeldes, ega vahet ju pole, peaasi, et positiivsed muutused kaasnevad kogu selle tralliga. Tahaks Viisitamme ka tervitada, sest ma ju Pärnu poiss," sõnas Kangur kerge muigega.

Samuti Pärnust tuule tiibadesse saanud, Eesti jalgpallikoondise kapten Raio Piiroja, jäi sarnaselt Kangurile valimistest puutumata. "Plaan oli hääletada, aga päev enne Belgia mängu Pirita Swedbanki kontoris käies ei olnud sealt saada ID-kaardi koode ja nii ta jäi. Pooldan muutusi," lisas Norras Fredrikstadis palliv Piiroja.

Hollandi meisterklubi AZ Alkmaari ridadesse kuuluv Ragnar Klavan pidi samuti tõdema, et kohalikel valimistel jäi tema hääl andmata. "Poen ajapuuduse taha, ei jõudnud seekord," selgitas Klavan napisõnaliselt.

Šveitsi käsipalliklubis Thun Wacker mängivad Marius Aleksejev ja Kaupo Liiva ei osalenud ka eelvalimistel. "Ausalt öeldes ei tulnud pähegi, et valida neti teel. Eesti majandusega seonduvad asjad huvitavad enam kui poliitika. Ega erilist ülevaadet polegi, et mis ja kes," sõnas Aleksejev.

Prantsusmaal, Alpide jalamil asuvas Chambery´s resideeruv rattaproff Rene Mandri täiendas valimistel mitte-osalenud sportlaste ridu. "Ei olegi head vabandust, et miks ei valinud. Tegelikult natuke huvitab küll, kes kodukohas niite tõmbab."