Meistrite Liiga ja Superkarikas

Vaiksem periood spordis on juba lõppemas ja TVPlay Sports ja Sports+ kanalid naasevad täistuuridel. Loomulikult toob augustikuu tagasi Euroopa tippjalgpalli. Meistrite Liiga näitamisega alustatakse play-offidest ning kaasa saab elada väga põnevatele vastasseisudele, kus selguvad viimased meeskonnad, kes jõuavad Meistrite Liiga alagrupiturniirile. Avamängud toimuvad 20. ja 21. augustil, korduskohtumised 27. ja 28. augustil.

Kuid ka augusti esimene pool ei möödu jalgpallita, kuna kaasa saab elada sel aastal Istanbulis toimuvale UEFA Superkarika matšile, kus näeme üht eestlaste lemmikklubi, Liverpooli. Eelmise aasta Meistrite Liiga võitjale Liverpoolile astub vastu Euroopa Liiga võitja Londoni Chelsea.

Inglise kõrgliiga

Inglise Premier League algab aga juba reedel, 9. augustil, kus avamängus platsil jälle Liverpool, kes võtab kodus vastu Norwich City meeskonna. Avavoorust tuuakse teieni esimesel nädalavahetusel 6 mängu, mille hulgas ka Manchester Unitedi ja Chelsea mõõduvõtt. Kokku näidatakse augustis aga Inglise Liigalt rohkem kui 20 kohtumist ja üle 40 tunni otseülekandeid. Sellel aastal pakutakse ka lahedaid elamusi Saksamaa jalgpallist - DFB Pokali näitamist alustakse kohe esimesest ringist ja telepilti jõuavad klubid, kellest paljude jaoks on mõne suure satsiga mängimine eluunistus. DFB Pokali esimese ringi mängud leiavad aset 9.-12. augustil ja kokku näidatakse 7 kohtumist.

Motosport, kergejõustik ja korvpall!

Lisaks ei puudu kavast loomulikult Moto GP, Speedway ja Motokrossi MM etapid, kergejõustiku Teemantliiga etapid ega ka tänavuse aasta oodatud suursündmus korvpalli MM. Ehkki lõviosa mänge jääb septembrisse, on turniiri avapäevaks 31. august ning kohe esimesel päeval on kavas otseülekanded kolmest mängust. Jõudu kaasaelamisel!