Lilienthali edukas võistlus lõppes veeranfinaalis, kus ta kaotas esimese asetusega korealannale.

Plokkvibu arvestuses saavutas eestlastest kõrgeima koha Robin Jäätma, kes oli 63 juuniori hulgas kuues. Ta lasi seejuures 1/8-finaalis maksimumtulemuse, 150-st 150 punkti.

Duellides võitis Jäätma kaks vastast, kuid veerandfinaalis jäi mehhiklane Rodrigo Olvera Mendez kahe punktiga peale.

Robin Jäätma treeneri Maarika Jäätma kommentaar võistlusele: “Rõõmustas kindlasti Robini kvalifikatsiooni tulemus ja duellides lastud maksimumpunktid. Ning Kristjan Ilvese kvalifikatsiooni tulemus, tema jaoks oli see esimene tiitlivõistluste debüüt. Kuid segavõistkonna võistluses oli meil palju ebaõnne. Kadettide segavõistkond lasi ühe noole valesse märklehte ja juuniorite segavõistkonna laskmise viimases seerias läks laskuril päästik lahti. Nool kukkus üle kolmemeetri joone, mis tähendab koheselt, et selle noole eest saab võistkond null punkti.”

Plokkvibu juunioride neidude klassis saavutas Lisell Jäätma 9. koha, samal positsioonil lõpetas ka plokkvibu kadettide neidude hulgas Meeri-Marita Paas.

Rahvusvahelise debüüdi teinud Kristjan Ilves lasi eelringis hooaja tippmargi ning sai 55 plokkvibu kadeti hulgas 17. koha. Sportvibu juuniorid Karl Kivilo, Hendrik Õun ja Alexandra Põllumäe võtsid avaringis vastu kaotuse ning kokkuvõttes neile 57. koht oma vanuseklassis.

Plokkvibu kadettide segavõistkond (Paas, Ilves) ja juunioride segavõistkond (Jäätma, Jäätma) pidid avaringis tunnistama vastase paremust ning Eestile kaks 9. kohta.

Sportvibu juunioride segavõistkond (K. Kivilo, T. Lilienthal) sai 1197 punktiga 27. koha, mis kahjuks ei taganud pääsu duellidesse.