Turniiri avaringis alistasid Kais ja Vesik tasavägise kolmegeimilise lahingu järel norralased Jorre Ander Kjemperudi ja Tarjei Skarlundi. “Algus oli uimane, ei saanud kuidagi mängu käima”, sõnas Kais. Seejärel aga eestlaste mäng paranes ning tugev serv võimaldas palju punkte koguda just bloki ja kaitsemängu abil. Punkt-punkti heitluses kulgenud kolmas geim kuulus Kaisile ja Vesikule 17:15.

Teises ringis läksid eestlased vastamisi parima asetusega sakslastega Brink ja Dieckmann, kes möödunud nädalavahetusel Bahreinis toimunud maailmakarikaetapil sulgesid eestlaste tee esinelikusse. Täna suutsid eestlased aga tugevad sakslased 2:1 üle mängida.

Esimene geim kuulus head rünnakukindlust näidanud eestlastele 21:15, teine aga sama tulemusega tugevat servi löönud sakslastele. Otsustavas geimis panid eestlased oma paremuse maksma 15:10 ning pääsesid kuue parema hulka. Turniiri kolmanda ringi mängud peetakse homme, kui Kais ja Vesik lähevad eesti aja järgi kell 10.00 vastamisi kohaliku duoga Nikolas Berger — Robert Nowotny.

Teised Eesti esindajad piirdusid Austrias kvalifikatsiooniturniiriga. Võiduga Venemaa duo üle alustanud Mait Murs ja Martti Rosenblatt kaotasid teises kohtumises 0:2 (teine geim 26:28) Tðehhi duole Benes-Benes, Karl Jaani ja Martin Ruul langesid konkurentsist väjla juba avaringis.