M3 klassis, kehakaalus -120kg olid Enkeli tulemusteks: kükk 200 kilogrammi, lamades surumine 165 ja jõutõmme 230 kilogrammi.

M4 klassis võitis Mihkel Laurits hõbeda kehakaalus -105kg (kükk 170 kilogrammi, lamades surumine 140 ja jõutõmme 200 kilogrammi).

M1 klassis sai Gert Koovit 4. koha kehakaalus 120+ (kükk 290 kg, lamades surumine 260 kg, jõutõmme 290 kg) ja Günter Koovit 6. koha (kükk 300 kg, lamades surumine 227,5 kg, jõutõmme 262,5 kg).

"Meil on suur heameel medalite üle, mis koju toodi. Ja mitte ainult, vaid ka võimsate tulemuste üle, mille tegid vennad Gert ja Günter Koovit. Arengut on alati hea näha," rääkis Eesti Jõutõsteliidu president Kaido Leesmann. "Oleme suvistel EM-idel varemgi hästi esinenud. Ega seekordki latti madalamale ei pannud. Eesti Jõutõsteliit on väga uhke oma veteranide üle. Need mehed on noortele eeskujud!"

Gunnar Enkel ise ütleb, et võidu järel on emotsioonid laes, sest oma kaalus ja vanuseklassis Euroopa meistriks saada polnud just plaanis. "Kui Eesti hümni mängitakse ja lipp tõuseb, siis tähendab see võistlejale ikka väga palju," sõnas ta. Jõutõstmisega on ta tegelenud kümme aastat, enne Euroopa meistriks saamist pälvis mullusel MM-il Tallinnas hõbemedali. "Algul sai ala huvist tehtud, siis vaatas treener, et mis ta rassib niisama, tuleb minna võistlustele," meenutab Enkel. "Võistlen edasi, sest maailmameister on veel olemata."