Golfiturniiri võitsid noored tulevikulootused - meestest Erik Tiitus ning naistest Mari Hütsi, kes mõlemad kiitsid väljaku head kvaliteeti.

Jõelähtme golfikeskust haldava AS EGCC juhataja Hanno Krossi sõnul kulges tänane võistlus igati plaanipäraselt ja ka ilmastikuolud olid soosivad. "Päikseline ja selge kevadilm tõi kohale üle saja võistleja, kes nautisid selle hooaja esimesi sooritatud võistluslööke. Omajagu pinget lisas keskmisest tugevam tuul," sõnas Kross.

Jõelähtme golfiväljakute seisukord on Krossi sõnul pärast pikka ja lumist talve üllatavalt hea: "Hoolimata külmast ja lumest on väljak kevade kohta väga heas seisukorras ning tagasiside nii võistlejatelt kui välisturistidelt on olnud positiivne."

Käesoleval aastal toimub Jõelähtmel kaks olulist suurvõistlust: 23.-25. juulil toimub traditsiooniline EstAm Open by KPMG, kus osalevad üle kahekümne riigi sportlased ning nädal hiljem, 29.-31. juulil Euroopa juuniorite meeskondlikud karikavõistlused, mida külastab ka Euroopa Golfiliidu president.

Estonian Golf&Country Club'i poolt hallatav 2006. aastal valminud täismõõtmetes golfiväljakusse Jõelähtmes on investeeritud 90 miljonit krooni. Tegemist on ainukese Kesk- ja Ida-Euroopas Euroopa tippväljakuid ühendavasse European Tour Courses ühendusse kuuluva väljakuga Eestis.