Estonian Golf&Country Clubi asutaja ja presidendi Mait Schmidti sõnul on tegemist erakordse saavutusega arvestades, et Jõelähtme golfikeskus peab järgmisel aastal alles oma viiendat sünnipäeva. "Golf World'i TOP100 nimekirjas olek annab tõestust, et oleme algusest saadik teinud õigeid asju ning pole proovinud millegi olulise pealt kokku hoida. Usun, et meie väljakule nii kõrge tunnustuse saamine on julguseks mitte ainult Jõelähtme golfikeskusele vaid kogu Eesti golfile, et siin on võimalik luua midagi sellist, mis on Euroopas ja maailmas täiesti unikaalne," lisas Schmidt.

Estonian Golf&Country Clubile on see golfimaailmas juba teiseks väga oluliseks tunnustuseks sel aastal. Septembris peeti Jõelähtmel maailmameistrivõistluste kvalifikatsioon, mille telepilt jõudis enam kui 140 miljoni televaatajani üle maailma.

Jõelähtme golfikeskusesse on investeeritud üle 90 miljoni krooni. Estonian Golf&Country Club on ka vaid üks seitsmest ametlikust European Tour Course'i väljakust Euroopas, mis annab võimaluse Eestis korraldada ka tulevikus maailma tipptasemel golfivõistlusi.