Võistluse võitis itaallanna Carolina Kostner, kes kogus 170,72 punkti, kirjutab Eesti Päevaleht.

Lühikava järel liidrikohta hoidnud jaapanlanna Fumie Suguri kukkus vaba­- ka­vaga kolmandale kohale, kaotades liidrile 8,68 punktiga. Teine koht kuulus ameeriklanna Rachael Flattile 166,06 punktiga.

„Olen väga-väga rahul, kogusin hooaja parima punktisumma,” rääkis Glebova, kes tegi tubli esituse nii lühi­kavas kui ka vabakavas. „Eurooplastest olin kolmas, edestasin ka Kimmie Meissneri, kes on mäletatavasti 2006. aasta maailmameister,” rõõmustas Eesti esiuisutaja.

Kaks GP-etappi on Gleboval sellel hooajal seljataga, edasi valmistub ta detsembri alguses Tartus peetavateks Eesti meistrivõistlusteks, kus jagatakse ka tiitlivõistluste pääsmeid. Viimase MM-i hõbemedali omanik Kostner, kelle hooaja algus on kulgenud üle kivide ja kändude, jäi seekord näidatuga väga rahule. „Olin üsna närvis, sest mäletasin selgelt Kanada GP nadi esitust,” rääkis Kostner.

„Seekord anti võimalus esikohta püüda, pärast kahte hästi välja tulnud hüpet vabakavas kindlus kasvas ja ma suutsin lõpuni pea selge hoida,” lisas võidunaine. Pärast lühikava esikohta hoidnud Suguri vabakava ebaõnnestus. „Olen nii pettunud,” nukrutses jaapanlanna. „Tundsin meeletut survet, seekord ei tulnud ma pingega toime,” lisas ta. Kostner on kahe GP-etapiga kogunud 24 punkti, millega ta tagas koha GP finaaletapil. Samaga sai hakkama ka meeste üksiksõidu parim Brian Joubert.