Eelarves on ette nähtud ka 200000 kroonine reserv, mida kasutatakse käesoleval aastal liikmesklubide ettepanekutel erinevate spordiprojektide rahastamiseks.

2007.aasta sportlikest saavutustest toodi esile Rein Taaramäe U23 vanuseklassi EM hõbemedal eraldistardiga sõidust, Daniel Novikovi B grupi maailmameistritiitel trekisprindis ning Grete Treieri suurepärased sõidud naiste Giro d’Italia velotuuril.

Tänaseks on põhimõtteliselt garanteeritud nelja jalgratturi osalemine Pekingi Olümpiamängudel, millele võib lisanduda veel kuni kaks kohta. Viimased olümpiakohad lüüakse lukku 31.mail naiste maailma edetabeli järgi.

EJL president Jaan Toots mainis oma ettekandes, et juhatus on oma ametis oldud aja jooksul suutnud eelarve kahekordistada. Ametisse astudes anti juhatusele üle negatiivne eelarve, mis tänaseks on suudetud eelkõige tänu sponsorite toetusele viia plussi. EJL liikmesklubid näitasid oma suhtumist tehtud töösse hääletades eelmise aasta majandustulemused ja käesolva aasta eelarve poolt ühehäälselt.