"Meie alaliit vajab inimesi, kes sportlaste teele saadetud kividele jää puhtaks harjavad,“ kommenteeris oma lahkumist Eesti Curlingu Liidu juhatusest 2005. aastast kuni eilseni alaliidu presidendiks olnud Indrek Schwede. „Iga mängija teab, et harjama peab kõigest jõust, kogu keha raskusega harjavarrele rõhudes. Mina seda viimasel ajal enam ei suutnud. On õige aeg kõrvale astuda ja teha ruumi neile, kes kivid paremini koju harjavad.“

"Saan alaliidu Indrekult heas seisus üle võtta. Meie naiste koondis võitles Euroopa meistrivõistlustel esimest korda reaalselt pääsu eest Euroopa kümne parema riigi hulka, meie naised paiknevad maailma reitingus 21.-kohal ja mehed 26.-ndal kohalm" kommenteeris Fred Randver Eesti curlingu hetkeolukorda.

"Meie meesjuuniorid on paaril korral olnud lähedal pääsemisele juuniorid MM'ile. Me ei pea otsima endale eeskujusid kaugelt. Mõned aastad meist varem alustanud Läti on meile hea mõõdupuu, sest on suutnud oma mees- ja naiskonna viia Euroopa kümne parema riigi hulka. Üritan anda endast kõik selleks, et meie mees-, naiskond või juuniorid pääseksid vastavalt kas Euroopa A divisjoni või juunioride maailmameistrivõistlustele", lisas Randver.

ECL juhatus koosneb kokku viiest liikmest. Lisaks Randverile on juhatuses veel Leo Jakobson, Silver Lume, Silver Uustalu ja Andres Villomann.