Eelmise aasta ajaloolise mitmevõistluse pronksmedali kordamisest jäi sealjuures puudu napp 0,15 punkti - just nii palju edestas eestlannasid kolmanda koha saanud Ukraina. Eesti kogus kahe kava kokkuvõttes lõpuks 42.450 punkti.

MK-sarja kolmanda etapi võitjaks tuli sel hooajal olümpiavõitjatega täiustatud Venemaa koondise koosseis (50.300), kellele järgnes koduseinte vahel võistlev Usbekistaani võistkond (44.300). Eesti koondis pääses ka finaalvõistlusele, kus jäädi viie palli ja kurikate-rõngaste kavades viiendaks. Eesti iluvõimlemise rühmkava rahvuskoondist näeb võistlemas juba tuleval nädalavahetusel viimasel MK-etapil Bakuus, kuhu sportlased suunduvad otse Usbekistanist, kus võistluste vahel peetakse lühitreeninglaager.

Paralleelselt Taškendi MK-etapiga võistlesid 16 riigi juunioride rühmkava koondised Bakuus. Eesti juuniorkoondis näitas head ja tugevat vormi, kogudes kahe kavaga mitmevõistluses 36,250 punkti ja saavutades kõrge 8. koha, pääsedes nii rõngaste kui ka lintide kavades ka finaali. Maineka turniiri võitsid Iisraeli juuniorid (42,000 punkti), kellel järgnesid Aserbaidžaani koondis (41,000) ja Venemaa koondis (40,000). Võistlus oli peaprooviks maikuus toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks ning selle tulemused on lootustandvad ning motiveerivad.

Euroopa meistrivõistlused toimuvad 16.-19. mail Bakuus, kus Eestit esindavad kahe kavaga juunioride rühmkava koondis ja meistriklassi individuaalvõimlejad, kes sooritavad kokku 8 kava. Individuaalvõimlejate koosseis selgub lähipäevadel vastavalt möödunud nädalavahetusel toimunud Eesti MV tulemustele, sel hooajal rahvusvahelistel võistlustel saavutatud kohtadele ning Eesti võimlemisliidu otsusele. Iluvõimlemise rühmkava Euroopa meistrivõistlused toimuvad sel aastal Euroopa Mängude ajal 21.-23. juunil Minskis, kuhu teenis pääsme ka Eesti rahvuskoondis.