Antoni Tomaszewski ja Trojka, kes on tänavu mitmeid häid sõite teinud, jäid tänaõhtuses sõidus teistele ümberhüpetel püüdmatuks. Teise koha saavutanud Valgevene takistussõitja Vasil Ivanov ja Londokor ei jäänud samas neist palju maha. Eesti parima tulemuse sõitsid välja ümberhüpetel viimasena startinud Andrus Kallaste ja Ex Calibur. Auhinnalisele seitsmendale kohale jõudsid puhta sõiduga Gunnar Klettenberg ja L.B. Carnival L.B. La Silla. Meie takistussõitjatest osalesid ümberhüpetel ka Kätlin Sehver ja Utinka, kes kogusid seal neli karistuspunkti, mis andis neile 13. koha ja 5 punkti maailma edetabelisse.

Ümberhüpete kiireima aja sõitsid välja Peter Geerink ja Winston, kuid viga ühel takistusel andis neile auhinnalise üheksanda koha. Siim Sinijärv ja Zidante P ning Ebbe-Liisa Sõnajalg ja Trooja lõpetasid nelja, Paul Argus ja Uppercut ning Tiit Kivisild ja Calina kaheksa ning Rein Pill ja Konstantinos üheksa karistuspunktiga.

Saku Suurhallis jõudis täna võidule ka ratsaspordi suurriik Saksmaa. Tänase väikese ringi sõidu, kus sarnaselt eilsega oli takistuste kõrguseks 135 sentimeetrit, võitsid Andre Plath ja Chantal 261. Eestlaste au hoidsid kõrgel Urmas Raag ja Poncorde, lõpetades teisel kohal. Puhta sooritusega saavutasid auhinnalise seitsmenda koha Tarmo Kutsar ja Tetley. Rein Pill ja Zwingdoc kogusid ühe punkti aja ületamise eest ning lõpetasid kaheksandana. Eilsed kaks esimest, Klettenberg ja U-Too ning Argus ja Stacandra, lõpetasid täna ühe mahaajamisega.

Tänane teine ala Saku Suurhallis oli kuue- ja seitsmeaastaste hobuste ümberhüpetele toimunud parkuur kõrgustel kuni 125/130 sentimeetrit, kus kaksikvõidu viisid Lätti Kristaps Neretnieks ja Girts Bricis oma hobustel Caramsin ja Emilia Jolie. Järgmised kolm kohta kuulusid aga eestlastele. Kolmandaks ja neljandaks sõitis Tiit Kivisild oma noored hobused Corsica ning Sullivan, viiendale kohale tuli Catlin Vatseli juhitud Catwoman XS. Samuti tuli auhinnalisele kohale Gunnar Klettenbergi hobune Pilgrim.

Päeva alustanud noorte ratsanike sõidus jõudis ümberhüpetele kaheksa võistluspaari, kelle hulgas oli kuus eestlast. Kuni 125 sentimeetri kõrguse parkuuri ümberhüpetel startis esimesena eilne võitja, soomlanna Emma Tallberg hobusel Monday ja tegi kohe tempoka ning puhta sõidu. Järgnenud Eesti võistluspaarid ei suutnud vigu vältida ning ka ajalised tulemused jäid Tallbergile alla. Startida jäi veel kolmel paaril, kui tänavu juuniorite EM-il osalenud leedukas Kristupas Petraitis ja Lordano suutsid Tallbergi tulemuse ligi kahe sekundiga üle sõita. Järgnevana startinud Kristi Luha ja Vacantos tegid puhta, kuid mitte just kiireima sõidu, asudes kolmandale positsioonile. Startida jäi veel Susan Kaletal hobusega Aga Flamenco von Feicht. Kaleta läks püüdma head tulemust, tehes minimaalse pöörde ümberhüpete esimeselt takistuselt teisele, kuid eksis ühel takistusel ning jäi seega neljandaks.