Budapesti jäähalli ülesehitusele on jäänud anda veel viimane viimistlus. Kõige suurem lahendamata küsimus hetkel on Kiss&Cry (ehk siis see koht, kus uisutajad oma hindeid ootavad) tagasein.

Alates Tallinna EM-ist 4 aastat tagasi on paljud organiseerijad kasutanud videopilti tagaseinal. Iga organiseerija on proovinud seda teha erineval moel, näiteks Bernis, aastal 2011 oli taustaks suur telekas. Siin Budapestis on kasutusel suur tabloo, kuid see variant ei toimi hästi, kuna see tabloo on mõeldud kaugelt vaatamiseks ning televiisoris jääb pilt täpiline. Parim tehniline lahendus oli Tallinnas, kus pilt lasti ekraanile projektoriga ekraani tagant. Järgmise aasta EM-i korraldajad rootslased, kes on kohapeal olukorraga tutvumas ja oma plaane täpsustamas, on öelnud, et plaanivad kasutada sama tehnoloogiat mis Tallinnas.

Esimesed loosimised on samutui juba toimunud. Jelena Glebova võttis loosikotist numbri 28 ehk on kolmas eelviimases soojenduses. Tegelikult teist varianti tal ei olnudki, kuna see oli ainus number, mis selleks ajaks loosikotti oli jäänud. Nimelt loositakse reitingu järgi parimad 12 viimasesse kahte soojendusse ja Glebova reiting sellel võistlusel ongi just 12.

Jäätantsu paar Irina ŠtorkTaavi Rand loosimisel ei olnud ning Hispaania jäätantsija võttis neile numbriks 19 ehk on viimased neljandas soojenduses. Ajakava järgi võistleb Glebova täna Eesti aja järgi kell 15:40 ning jäätantsu paar kell 21:11.