Heiti Hääl on ratsu A Big Boy endine ja Athina Helena Onassis de Miranda uus omanik. Hobuse ostu-müügihinda pooled ei avalda.

Hääle sõnul on tal hea meel, et uus A Big Boy omanik on just Athina Onassis Miranda. „Mul on selle sammu astumisel kahetised tunded, kuid hüvastijätu nukruse kõrval on mul kindlasti hea meel, et A Big Boy satub headesse kätesse. Ma ei kahtle, et me kuuleme sellest erakordsest ratsust veel palju ja ratsutamismaailm saab alati teadma, et A Big Boy on kasvanud peamiselt Eestis ja arendatud Eesti hobusekasvatuse ning ratsaspordi tuliste sõprade poolt. Samuti tõendab tema edu meie ratsutajate võimekust maailma tipptaseme hobuste ettevalmistamisel," ütles Hääl. 

Athina Onassis  de Miranda on takistussõitja, ratsutamisvõistluste sarja Global Champions Tour patroon  ning Kreeka laevandusmagnaadi Aristotele Onassise ainuke elav järeltulija. Onassis on abielus Brasiilia takistussõitja Alvaro de Miranda Netoga, kes on kahekordne Olümpia pronksmedali omanik. Onasisse järgi on nimetatud ka iga-aastaselt Rio de Janeiros peetav Athina Onassis International Horse Show.