Bundesliga tugevamas liigas maadleb 16 klubi, mis tähendab, et igal nädalavahetusel toimub loosimise käigus kahe klubi vaheline kohtumine, kus igas kehakaalus on esindatud mõlemalt poolt üks maadleja. Bundesligasse on koondunud paljud maailmas tituleeritud matimehed tsirka 26 riigist. Kui rahvusvahelistel võistlustel piisab kahe poolaja võidust matši võitmiseks ning kolmas poolaeg tuleb ainult siis kui kummalgi maadlejal on üks poolaja võit, siis Bundesligas tuleb võita mitte kaks vaid kolm poolaega, mis tähendab, et kui maadlejad on võrdsed võidakse maadelda kokku viis poolaega (iga poolaeg 2 minutit).

Bundesliga on olnud ka eelnevalt heaks võistluspaigaks eestlastele. Bundesligas on võistelnud tuntumatest Eesti maadlejatest Toomas Proovel, Vello Pärnpuu, Helger Hallik, Kristjan Press, Anar Zeinalov. Hetkel maadleb eestlastest veel Bundesliga klubi ASV Nendingen ridades Eerik Aps.

Nabi on olümpiajärgsel hooajal maadelnud Bundesligas kaotuseta ning võitnud kolm matši. Esimeses kohtumises Saksamaa esindaja Ricardo Melzi punktidega 3:0 (juunioride EM-i 3. koht 2007), teises kohtumises samuti Saksamaa esindaja Felix Radingeri punktidega 3:0 (Saksamaa meistrivõistluste pronks 2012).
Kolmandas kohtumises võitis Nabi Türgi päritolu, ent Saksamaad esindava Coskun Efet punktidega 3:0, kes tuli 2010. aastal juunoride MMil pronksile.

Heiki Nabi on Bundesligas võistlustules veel selle nädala kolmapäeval ja laupäeval.