Kehralaste ridades viskasid mängiv peatreener Indrek Lillsoo ja Janar Mägi 9 väravat, Roman Glinkin ja Olev Eensalu lisasid 6 tabamust. Šokolaadipoiste edukaim oli Martin Noodla 12 väravaga, vahendab hctallas.ee.

HC Kehra - Chocolate Boys 37:33 (15:20)
HC Kehra: Indrek Lillsoo 9, Janar Mägi 9, Roman Glinkin 6, Olev Eensalu 6, Eduard Makejev 4, Jaan Kauge 3.
Chocolate Boys: Martin Noodla 12, Ravo Voosalu 4, Sten-Eerik Lepp 4, Tarmo Ulla 4, Jürgen Rooba 3, Nikita Ulitin 3, Mikk Pinnonen 2, Priit Kotsar 1.

Eelinfo ja arvamused enne kohtumist:

Tiitlikaitsja Kehra purustas eelmises voorus võõrsil 48:28 Aruküla ja Chocolate Boys oli Viljandis sama kindlalt 43:23 parem sealsest meeskonnast.

Kehra pidas meistrivõistluste pausi ajal kaks kohtumist Balti liigas, kus kodusaalis tehti 37:37 viik Riia LSPA-ga ja kaotati 27:29 Riihimäki Cocksile. Chocolate Boys pühendas samal ajal kaks nädalat aga üksnes treeningutele. „Hea, et saime Balti liiga näol häid mänge. Chocolate Boysil oli mängupaus pikem ja nende treeneril on meeste hetkeseisust kehvem ülevaade," tõdes Kehra juhendaja Indrek Lillsoo. „Tõsi, eelmine nädal oli vaba ka meil. Tegime peamiselt üldfüüsilist trenni, palli võtsime kätte alles sel nädalal."

Kuigi Chocolate Boys purustas viimati võõrsil 20-ne väravaga tänavu Kehragi alistanud Viljandi, ootab Lillsoo tõsist duelli. „Hooaja algus on olnud kõigil kõikuv. Vahed kärisevad suureks siis, kui üks meeskond alla annab. Nii juhtus Chocolate Boysil Serviti vastu ja Viljandil omakorda šokolaadipoistega," analüüsis Lillsoo. „Mina igatahes ootan pühapäeval Kehra võitu, pealegi mängime ju kodus. Lihtne meil olema ei saa ja edu saavutamiseks peame leidma õige taktika. Näiteks Servitil võtsime õnnestunult tempo maha ning püüame nüüd Chocolate Boysigi hoogu kärpida."

Chocolate Boysi loots Ain Pinnonen teatas, et meeskond on oma mängu leidmas. „Viljandi vastu oli juba soojendusel head minekut näha. Meil õnnestus ka mäng hästi, lisaks oli Viljandi tol päeval kehvake," kirjeldas Pinnonen. „Nüüd on ees uus mäng ja Kehral väike eelis, kuna nad said pidada kaks kohtumist Balti liigas. On ju sportlasele kasulik ka kaotatud mäng. Teisalt aga esindasid Balti liigas ja võidumängus Serviti üle Kehrat kaks Aruküla liidrit ning olen kindel, et see tõi neile Põlvas võidu."

Kuigi medaleid jagatakse alles kevadel, ei taha Pinnonen sügisel kaotustega leppida. „Kehra dikteeris mullu meistrivõistlusi algusest lõpuni," meenutas ta. „Tähtis on kohe hoog üles saada, sest see annab konkurentide ees moraalse eelise."