Nagu kirjeldas võistluse peakorraldaja Marko Männi oli vihmahoogude ja tuulepuhangute käes reedel rada maha märkides hetkeks tunne, et võistlus tuleb ära jätta. Kuid laupäeval näitas ilm teistsugust palet (oli nii päikest kui ka veidi vihma), võistluse esimesed sõidud sai peetud väga soodsates tingimustes. Teiste sõitude lõpuks oli siiski tõusnud väga kõva tuul, mis lennutas juba meeskondade telke ja tõstis need parklasse autosid kahjustama (valides seejuures mingil põhjusel välja just kallimaid mudeleid), kutsuti kokku võistlejate koosolek. Olles kolmandate sõitude ärajätmise suhtes juba peaaegu otsusele jõudnud tuul aga vaibus sama ootamatult nagu ta tõusnudki oli ning nii sai ka viimased sõidud kenasti peetud.

Osalejaid oli vaatamata heitlikule ilmale kohale tulnud rohkelt, ka välisriikidest (Läti, Leedu, Soome ja Venemaa). Ski Stock klassi esimese sõidu võitja ja Ski GP kuues Markus Lutsokert vigastas kahjuks põlve, pidi võistluse pooleli jätma ning teise ja kolmanda sõidu ning kogu võistluse võidu võttis Ski Stockis Anatoli Voišhvev (Venemaa), ühtlasi oli ta ka parim 13-15 aastaste juunioride arvestuses. Etapi teise koha sai Marten Männi Janis Uzarsi ees. Männi võitis aga Ski Junior 8-12 aastaste Stock klassi, kus lätlanna Greta Zalcmane oli teine ja Manuela Lõhmus kolmas.

Klassis Ski GP oli kõigis sõitudes parim Janis Uzars (Läti), etapi teise koha sai Jevgeni Jeruhimov (Venemaa) ja kolmandaks tuli Andres Lauri. Üle 35-aastaste arvestuses oli selles klassis kiireim Lauri, teine Peteris Likums ja kolmas Peteris Igals (mõlemad Läti).

Ski Lite klassi võitis ülekaalukalt Elina Kaarneem Ott Reinaasa ja Teet Järveti ees. Klassis Ski Naised pidi Kaarneem alla vanduma lätlannale Krista Uzarele, kuid Greta Zalcmanet (samuti Läti) ta edestas.

Runabout Stock klassis jagasid omavahel maid Eesti ja Soome sõitjad: kindel võitja oli Anton Pankratov, teiseks tuli Pancho Marjak ja kolmas oli Timo Kangastie (mõlemad Soome). Runabout Stock N/A klassi esikolmikusse mahtusid Valeri Trujevtsev, Margus Kesküla ja Marek Abras. Runabout GP klassi võitis Pancho Marjak Timo Kangastie ja Nikolai Gorzibovski ees. Runabout Beginners Stock klassi parimaks osutus kindlalt Andrus Lutt, kes edestas kahte Venemaa sõitjat, Oleg Mihhejevit ja Dmitri Litšnovi.

Palju elevust tekitanud nn mehhaanikute ja sõprade võistlusklass tõi rajale nii neid, kes üldse elus esimest korda jetivõistlusel (nagu näiteks Erki Teras), kui neid, kes käesoleval hooajal veel võistelnud pole. Teiste hulgas võis stardijoonel näha ka motokrossimaailmast tuntud Andrus Vaksa ja Priit Poršnevi. Viimane oligi see, kes kõige paremini suutis oma võistlussõidukit püsti hoida. Ski SM klassi ülejäänud poodiumikohad jaotasid omavahel Erki Lainjärv ja Sven Valdmaa.

Eesti meistriteks tulid klasside kaupa: Janis Uzars klassis Ski GP, Marek Kadak klassis Ski Stock, Ott Reinaas klassis Ski Lite, Krista Uzare klassis Ski Naised, Andres Lauri klassis Ski Veteran 35+ GP, Marten Männi klassis Ski Juunior 8-12 a Stock, Anatoli Voišhvev klassis Ski Juunior 13-15 a Stock, Anton Pankratov klassides Runabout Stock ja Runabout GP, Valeri Trujevtsev klassis Runabout Stock N/A ning Oleg Mihhejev klassis Runabout Beginners Stock. 2012 hooaja parim klubi on Freetime Racing.