Individuaalarvestuses saavutas eestlastest parimana Egert Põldma 230 löögiga (80+78+72) 25. koha.

Euroopa klubide karikavõistlustel esindas Eestit tänavune meisterklubi Estonian Golf & Country Club (EGCC) koosseisus Mait Schmidt, Torel Neider ja Egert Põldma.

EGCC meeskonna kapteni Mait Schmidti sõnul paranes tiimi mäng iga päevaga ning viimasel võistluspäeval suudeti mööduda nelja riigi esindusvõistkondadest.

“Tänase päeva arvestuses tegime tugeva kümnenda tulemuse. Väike rõõm on ka sellest, et läksime viimasele päevale vastu naabrite soomlastega koos ja tihedas konkurentsis mängides, kuid suutsime mitmesaja tuhande golfiharrastajaga riiki lõpus 9 löögiga edestada. Üldarvestuses 17. koht oli läbi ajaloo parima tulemuse kordamine ning kokkuvõttes võib mänguga rahule jääda,” lisas Schmidt.

Eestlaste parima, Egert Põldma hinnangul on turniiri juures kõige positiivsem see, et suudeti raskest olukorrast välja tulla.

“Viimasel päeval soosis minu ja Torel Neideri mängu ka tuuline ja vihmane ilm, millega olema Inglismaal golfikorraldust õppides harjunud, kuid mis Kesk-Euroopa golfaritele väga ei sobinud,” lisas Põldma.

Euroopa klubide karika võitis teist aastat järjest Prantsusmaa meisterklubi 423 löögiga. Teiseks tuli Prantsusmaa II meeskond 426 löögiga ning kolmandaks Hispaania meisterklubi 429 löögiga.

Eesti tänavune klubide meister EGCC sooritas kolme päeva arvestuses 473 lööki, olles riikide arvestuses 16. kohal ja edestades Portugali, Soome, Walesi, Luksemburgi, Poola, Malta ja Horvaatia esindusvõistkondi.

Võistlustest võttis osa 24 Euroopa tänavust meisterklubi kokku 72 võistlejaga.