Neljas kategoorias (mehed, naised, naisjuuniorid ja meesjuuniorid) võistlesid 19 golfarit, kellel oli eelvoorus võimalus lüüa 6 palli, mis pidid maanduma võistluse läbiviimiseks kohandatud PAR-20 väljaku esimese raja fairwayle. Eelvoorude parimad jätkasid finaalis, kus samuti sai lüüa kuus palli.

Võistlemist alustasid naisjuuniorid, kellest parimaks osutus Merlin Palm (pikim löök 224 m). Teiseks tuli Annika Meos (211 m). Mõlemad golfarid olid võistluse ainukesed, kes said iga löögiga ka tulemuse kirja.

Naiste arvestuses läks esikoht Kristina Kuzmenokile, kelle päeva parim tulemus oli 205 m. Teiseks tuli Virge Naeris.

Meesjuunioride esikoha võitis Sander Sarap finaalis tehtud 260 meetrise löögiga. Erik Tiitus suutis  lüüa 255 meetrise löögi ning tuli teiseks. Meesjuunioride kogu võistluse pikima löögi tegi samuti Sander Sarap. Löögi pikkuseks oli 263 meetrit.

Kõige suurem osavõtjate arv oli meeste kategoorias, kus võitja selgitamiseks oli ka poolfinaal. Paaridest Mark Suursalu - Marek Saage ja Marko Palm - Raul Kirjanen said finaali Suursalu ja Kirjanen. Finaalis tegi kogu võistluse pikima löögi Mark Suursalu (285 meetrit) ja võitis karika. Raul Kirjaneni pikim löök oli 264 m.