Kolmandale kohale tuli Urmas Raag ja Axel du Beaumont. Tema järel olid neljandad Rein Pill ja Carrera Z, viiendad Venemaad esindanud Anna Gromzina ja Pimlico ning kuues soomlane Rosa Ruutsalu hobusel Whisper AS.

Kuni 25-aastaste ratsanike võistlussõidus võtsid eestlased Kätlin Sehver ja Susan Kaleta kaksikvõidu. Kehtiv Eesti meister Kätlin Sehver tegi kuni 130 cm takistustega sõidus kiireima ringi hobusel Lord Leu ja Susan Kaleta ratsutas Aga Flamenco von Feight’ga. Kolmandale kohale tuli tänavuse Baltic Riders Touri noorte ratsanike arvestuses võitnud lätlanna Kristine Egle, kelle partneriks oli hobune Roils. Veatu sõidu tegi ka neljandaks tulnud Kertu Klettenberg Lennardil.

Koolisõidu vabakavas tuli parim eestlane Marika Vunder ja tema hobune Orlando P teiseks. Esimene ja kolmas koht läksid Läti esindajatele Airisa Penele Ravels’il ja Kristine Rozite hobusel Brodors. Tulemused tänases võistluses olid vastavalt 69.625%, 67.458% ning 66.667%. Esikolmik võrreldes eilsega ei muutunud.

Homme peetakse Tallinn International Horse Showl muuhulgas ka Alexela FEI maailmakarika arvestuse sõit kõrgusel kuni 160 sentimeetrit. Sõidu planeeritav algusaeg on kell 16.00.