Üldarvestuses võitis ühtlaselt esinenud Sisekaitseakadeemia võistkond, kes edestas nii Tallinna Tehnikaülikooli kui Eesti Maaülikooli. Esikolmikule järgnesid Tartu ja Tallinna Ülikool. Linnavalitsustest olid edukamad tallinlased, kes olid üldjärjestuses kuuendad.

Pallimängudest oli osavõturohkeim meeste võrkpall, mille võitis Tallinna Tehnikaülikooli meeskond, kes finaalis alistas 2:1 Tallinna Ülikooli meeskonna. Kolmanda koha kohtumises oli Eesti Maaülikool 2:0 parem Sisekaitseakadeemia meeskonnast.

Naiste võrkpallis olid kolm paremat Tartu Ülikool, Tallinna Linnavalitsuse ja Tallinna Ülikooli ees.

Korvpallis võidutse Audentese meeskond, kes finaalis alistas Tallinna Linnavalitsuse 36:32. Kolmas oli Tallinna Tehnikaülikool, kes alistas 35:24 Kõrgema Sõjakooli.

Maleturniiri võitis Siim Kanep (TÜ) 6 punktiga. 5,5 punktiga oli teine Pavel Vorobjov (Tartu Linnavalitsus ja Toivo Hinrikus (TÜ) oli 5 punktiga kolmas. Parima naisena jagas Karmen Viikmaa (Tartu Linnavalitsus) üldarvestuses kuuendat kohta.

Lauatennise turniiril võidutsesid Merje Aas ja Aare Põder (Eesti Maaülikool). Meeste finaal oli äärmiselt tasavägine ja alles settidega 4:3 suutis Põder alistada Märt Ojamaa (Tallinna Linnavalitsus), kes hoolimata oma enam kui seitsmest aastakümnest näitas sisukat mängu ja alistas ülejäänud mängudes endast tunduvalt nooremaid mängijaid.

Sõudergomeetritel oli naistest kiireim sõudja naistest Kaisa Pajusalu (Eesti Maaülikool) ja meestest Aivar Jürgenson (Tallinna Ülikool). Korvpalli vabaviste võistluses oli naistest ülekaalukalt parim 17 korviga Reet Rausberg (Audentes). Meeste parim Howard Frier (Audentes) viskas minutiga 25 korvi. Erik Luts kaotas kahe tabamuse ja Vjatseslav Dotškarja (mõlemad Tallinna Linnavalitsus) kolme tabamusega. Howard Frier tunnistati ka parimaks korvpalluriks.