Kõige kõrgema hinnaga müüdi maha Jüri Jaansoni 2000. aasta ühe Sevilla võistluse trofee, mille ta võitis Hispaanias Sydney olümpiaks valmistudes. Oma võistlusvarustust oli oksjonile andnud veel Jaak Uudmäe, Jaak Mae, Erki Nool ja Tanel Kangert.

Kogu nimekiri ja pildid esemetest, mis spordioksjonil maha müüdi:

1) Jüri Jaansoni 2000. aasta Sevilla võistluse trofee, mille ta võitis sealsamas laagris olles ühel kontrollvõistlusel - lõpphind 550 eurot. Saadud rahasumma annetab ta Tartu Hiie koolile, kus õpivad vaegnägemise ja -kuulmisega lapsed.

2) Tanel Kangerti tänavuse Giro d'Italia võistluskiiver, mida kandes aitas ta üldvõidule oma meeskonnakaaslase Vincenzo Nibali - lõpphind 480 eurot, ostjaks Rein Kilk ise. Kangert annetab tulud Lauri Ausi fondile, mis loodi traagiliselt hukkunud Lauri Ausi perekonna toetuseks ja millest nüüd saavad toetust kõigi Eesti tippsportlaste pered, kes on õnnetuse läbi kannatanud.

3) Erki Noole Sydney olümpia kaugushüppe naelikud, mille kaks naela jäi olümpiarajale ja millega Nool hüppas kuldmedalit võites 7.66. - lõpphind 400 eurot.

4) Jaak Mae 2010. aasta Vancouveri olümpia võistluskombinesoon, millega ta sõitis 50 km maratoni - lõpphind 340 eurot.

5) Jaak Uudmäe 1979. aasta universiaadi naelikud, millega hüppas 17.20 - lõpphind 140 eurot.

Suurem galerii peokülalistest ja oksjonist: